Boppe Yn

Zeven nieuwe romans van Henriette Hemmink

Henriette Hemmink heeft in haar schrijversbestaan al meer dan 140 titels geschreven en meer dan een miljoen boeken verkocht. Dit najaar geeft ze maar liefst zeven nieuwe romans uit. Uniek in de geschiedenis van literair Nederland.

Eén van de boeken is geschreven met Jan Rutger Achterberg, een scenarioschrijver en dramaturg die veel dramaproducties voor televisie creëert en produceert. Voor hem is het zijn literair debuut.

Het boek heeft de titel ‘De Wraak van Alecto’s Dochters’, en is een actuele psychologische thriller die zich deels afspeelt in Friesland. Onderwerp, thematiek en maatschappelijke vragen zijn door de roman verweven en gaan veel stof voor discussie opleveren. Het boek ligt begin november in de boekwinkels.

Documentaire Hemmink

Producent en regisseur Janjens Molenaar stelde voor om een documentaire van Achterberg en Hemmink te maken. Het dubbelportret gaat over de bijzondere manier van samenwerken bij het schrijven van de roman, duurt 25 minuten en is te zien via YouTube.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.