Boppe Yn
Home » Vitamine C(ultuur)

Vitamine C(ultuur)

Kunst en cultuur zorgt voor een frisse mindset, haalt je even uit de beslommeringen van alledag en plaatst je in een andere wereld. Een wereld die ver weg kan zijn, maar ook heel dicht bij je kan staan.

Cultuur kan veel verschillende betekenissen hebben. De één denkt aan het theater, de ander aan een beeldentuin terwijl een derde als eerste muziek zal noemen. Net zo cultureel zijn de Friese ambachten, de taal, streekproducten en het cultureel erfgoed. In Friesland staat cultuur hoog op de agenda. Met meer dan honderd musea in de provincie zit er altijd één bij waarvan het onderwerp je aanspreekt.

Breed aanbod

Onderstaand een koppeling naar een uitgebreid overzicht van Friese musea. Kijk altijd eerst even op de website naar de openingstijden in verband met de coronamaatregelen. Bij twijfel kan je het museum ook altijd bellen.

https://www.museum.frl/musea/
Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.