Boppe Yn

Marconi Award voor Sophie Hijlkema

In januari van dit jaar heeft 3FM-dj Sophie Hijlkema uit Leeuwarden de Marconi Award voor aanstormend talent in ontvangst mogen nemen tijdens het jaarlijkse RadioRing-gala.

Sinds 2017 is Sophie te horen op de radio bij NPO 3FM, AvroTros, elke werkdag van 14.00 tot 16.00 uur bij het programma TWEE VIER. Ook haalde ze samen met collega’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Eva Koreman, Rob Janssen en Wijnand Speelman 1,6 miljoen euro op voor het Rode Kruis tijdens 3FM Serious Request.

Coronaprooof uitreiking

Sophie kreeg de award uit handen van de winnaar van twee jaar geleden Bram Krikke op een coronaproof manier.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.