Boppe Yn

Gemeentehuis Kollum is verkocht

Het gemeentehuis in Kollum is verkocht. Het kwam in september in de verkoop, waarna drie gegadigden zich meldden. Fotocadeau.nl uit Kollum is de uiteindelijke koper geworden.

Fotocadeau.nl is als koper uit de bus gekomen op basis van de beoordeling van de selectiecriteria. Deze bestonden onder meer uit het koopbedrag, de invulling van het pand en het aantal personeelsleden.

Fusie en verkoop

De reden voor de verkoop van het gemeentehuis was de fusie van de noordelijke gemeenten. Huisvesting van de ambtenaren wordt in Dokkum gerealiseerd, de gemeentehuizen in Kollum en Ferwert kwamen daardoor vrij voor de verkoop.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.