Boppe Yn

Restaurant Hét Postkantoor Heerenveen

Hét Postkantoor ademt de sfeer van chique, industrieel en modern uit in een elegante mix van stijlen. Of, zoals de eigenaren zelf omschrijven ‘jaren twintig chique’. Het moderne van nu in een rustieke en comfortabele sfeer. Over alles, van aankleding tot gerechten is nagedacht en past naadloos in het totaalplaatje van het concept.

In maart moest Hét Postkantoor vanwege de coronamaatregelen de deuren tijdelijk sluiten, wat de tijd gaf om na te denken over een nieuwe koers. Voorheen kon je kleine tapas-achtige gerechten van over de hele wereld bestellen. Nu gaat het een niveau omhoog met hoogwaardige gerechten en goede wijnen, waarbij de handen ineen is geslagen met het naastgelegen ’t Gerecht. Met hun vakmanschap en hoogwaardige producten gaat hét Postkantoor de gasten in de watten leggen.

Restaurant hét Postkantoor

Hét Postkantoor zit aan het Gemeenteplein in Heerenveen is en weer geopend voor gasten. Eigenaren Geert Bosman, Luberto Agricola en zijn vrouw Renata (ook eigenaren van ’t Gerecht), barman Jella van Zanten, chef-kok Rutger Tjalsma en sommelier en gastheer Risho Rao Gadepalli heten iedereen van harte welkom.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.