Boppe Yn

Deze Friese held is ‘De Parel’ van 2019′

Dit jaar is een bedrijfsleider uit Leeuwarden verkozen tot meest opvallende medewerker van een café.

Bedrijfsleider Jaap Touwen van café De Dikke van Dale in Leeuwarden is uitgeroepen tot ‘De Parel’ van 2019. Dit is een landelijke prijs van het blad Misset Horeca. Mede op initiatief van Touwen kreeg het café een bierboek en dat zorgde voor een hogere omzet. ‘De Parel’ werd deze week uitgereikt tijdens de bekendmaking van de café top 100.

Café top 100

Daar staan vijf Friese café’s in. De Markies in Leeuwarden krijgt met de twaalfde plaats de hoogste beoordeling. Nobel in Ballum op Ameland eindigt als 21ste, De Dikke van Dale in Leeuwarden als 38ste, ‘t Gerecht in Heerenveen als 71ste en als laatste Friese café staat Nes Café in Nes op Ameland op de 86ste plaats.

Lees verder op Omrop Fryslan →

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.