Boppe Yn

Adverteren

Boppe Yn gelooft dat succesvolle mensen en hun dierbaren het verdienen om van luxe te genieten. Dit doen ze op hun eigen manier. Wij zijn ervan overtuigd dat luxe merken met een mooi verhaal opgemerkt dienen te worden bij het juiste publiek. Door succes zichtbaar te maken op onze website wordt de lezer onderdeel van het verhaal. Vanuit die gedachte verbindt Boppe Yn uw merk met uw gewenste publiek.

Boppe Yn vertelt het verhaal van de ondernemer aan de juiste groep mensen. Wij inspireren, informeren en laten uw doelgroep de wereld van de luxury lifestyle in Friesland, maar ook ver daarbuiten zelf beleven.

Dit doen wij door unieke en innovatieve content te creëren. Met adembenemende fotografie, interessante video’s en modern design vertellen wij uw merkverhaal in de wereld van ‘haute’ luxe.

Samengevat betekent dit:

  • Unieke content, innovatief, grensverleggend en een goed verhaal
  • Persnetwerk totale lifestyle branche en meer dan 15 jaar PR ervaring
  • Adressenbestand hoogopgeleiden tussen de 30-59 jaar met een inkomen 2,5x modaal of hoger
  • Netwerk van Personal/Management Assistants van de CEO’s van de top100 Nederlandse bedrijven
  • Eigen Emailbestand met high-end adressen
  • Know how over hoe deze doelgroep leeft, denkt en aankopen doet

Boppe Yn zorgt voor vergroting van de zichtbaarheid van uw merk met een goed verhaal in de juiste doelgroep en met een effectief en sterk resultaat.

Via de Boppe Yn nieuwsbrief wordt uw publiek per Email op de hoogte gehouden. Hierin wordt naast het laatste luxe lifestyle nieuws ook uw verhaal gedeeld.

Middels onze events zorgen we ervoor dat via alle kanalen uw merkverhaal sterk en goed wordt verteld midden in de gewenste high-end branche doelgroep. Op die manier wordt meetbaar resultaat geboekt en uw naamsbekendheid en top of mind beleving vergroot.

Uiteraard werken wij op maat en met uw zakelijke doelstellingen in gedachte; pure resultaten en een luxe positie in uw doelgroep.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.