Boppe Yn

Meer bekendheid in Friesland? Word partner!

Boppe Yn is een platform waar bijzonder goed nieuws over Friesland gedeeld wordt. Boppe Yn belicht de toppers van Friesland! 

De Friezen staan bekend als een nuchter volk en zijn daar trots op. Dit wordt vaak aangekaart en het is duidelijk dat het zo is. Boppe Yn schijnt een lichtje op de minder “gewone” zaken die in Friesland plaatsvinden. Boppe Yn juicht de mensen toe die hun kop boven het maaiveld uit durven te steken en bekrachtigen hun succes. 

Boppe Yn heeft ook als doel de nieuwe jonge generatie te inspireren. Ambitieuze en talentvolle jongeren die niet kunnen wachten om te vertrekken naar de Randstad om zich daar verder te ontwikkelen willen we juist bereiken. En tonen dat er in eigen provincie ook genoeg succesvolle, hippe, inspirerende, geavanceerde en onderscheidende individuen, groepen en bedrijven zijn. Hierdoor kunnen zij dan op hun beurt de regio blijven versterken en inspireren naar een cultuur waar ieder, hoe groot of klein de doelen ook zijn, kan bloeien en gedijen.

Wij zijn ervan overtuigd dat goede Friese bedrijven met een mooi verhaal opgemerkt dienen te worden bij het juiste publiek. Door succes zichtbaar te maken op onze website wordt de lezer onderdeel van het verhaal. Vanuit die gedachte verbindt Boppe Yn uw merk met uw gewenste publiek.

Vindbaar via Boppe yn

Boppe Yn is hét platform waar bijzonder positief nieuws over Friesland gedeeld wordt. Wij zetten de toppers van Friesland in de spotlight. Dit doen we door contentmarketing in te zetten, een strategie die ervoor zorgt dat de boodschap van jouw bedrijf online krachtig verteld wordt, rechtstreeks gericht op het hart van je doelgroep. 

Onze content garandeert dat jouw bedrijf op Google wordt gevonden, omgeven door positief nieuws. In de huidige digitale wereld is hoog scoren in Google essentieel; het verzekert dat klanten jou ontdekken vóór je concurrenten. 

De redactie van Boppe Yn vormt de perfecte brug tussen authentieke content en een toppositie in zoekmachines. Zichtbaar zijn, groeien en jouw verhaal laten vertellen door onze onafhankelijke redactie, dat is wat we bieden.

Partner worden van Boppe yn

Boppe Yn vertelt het verhaal van de ondernemer aan de juiste groep mensen. Wij inspireren, informeren en laten uw doelgroep uw Friese bedrijf kennen in Friesland, maar ook ver daarbuiten zelf beleven.

Dit doen wij door unieke en innovatieve content te creëren. Met eventueel prachtige fotografie en indien gewenst ook interessante video’s vertellen wij uw merkverhaal.

Boppe Yn zorgt voor vergroting van de zichtbaarheid van uw merk met een goed verhaal in de juiste doelgroep en met een effectief en sterk resultaat.

We hebben jaarlijks 600.000 bezoeken op de website. Onze nieuwsbrief wordt gestuurd naar 2.000 Friese ondernemers en professionals, garandeert een directe lijn naar een betrokken publiek. En niet te vergeten, we scoren hoog in Google! 

Door een bescheiden bijdrage te leveren aan de non-profit Stichting De Friese Mienskip, zorgen wij ervoor dat jouw Friese bedrijf het positieve licht krijgt dat het verdient. Samen stimuleren we de vooruitgang van Friese bedrijven.

Ga voor goud, zilver of brons met Boppe yn!

Brons Pakket (nu slechts €599 per jaar)

  • Artikelen: Twee artikelen per jaar (elk half jaar één) over het bedrijf, diensten, of evenementen op de website
  • Samenvatting in de Nieuwsbrief: Bij elk van de twee jaarlijkse artikelen wordt een samenvatting met een aantrekkelijke kop en een link naar het volledige artikel in de nieuwsbrief opgenomen. Deze samenvattingen zijn ontworpen om interesse te wekken en lezers aan te moedigen meer te ontdekken over het bedrijf, hun producten, of diensten.

Zilver Pakket (nu slechts €1199 per jaar)

  • Artikelen: Vier artikelen per jaar (elk kwartaal één) over het bedrijf, diensten, of evenementen op de website
  • Samenvatting in de Nieuwsbrief: Voor elk van de vier artikelen wordt een samenvatting met een boeiende kop en een directe link naar het volledige artikel in de nieuwsbrief geplaatst. Dit verhoogt niet alleen de zichtbaarheid van het bedrijf onder Friese ondernemers, maar biedt ook regelmatige touchpoints om engagement en merkherinnering op te bouwen.

Goud Pakket (nu slechts €2399 per jaar)

  • Artikelen: Twaalf artikelen per jaar (elke maand één) over het bedrijf, diensten, of evenementen op de website
  • Samenvatting in de Nieuwsbrief: Elke maand wordt een samenvatting van het artikel, met een pakkende kop en een link naar het volledige artikel, in de nieuwsbrief geplaatst. Dit zorgt voor constante zichtbaarheid en engagement met de doelgroep.
  • Exclusieve Nieuwsbrieftitel: Een keer per jaar krijgt het gouden pakket bedrijf de exclusieve mogelijkheid om de titel van de nieuwsbrief te bepalen. Dit biedt een unieke kans om een specifieke campagne, productlancering, of evenement extra onder de aandacht te brengen bij meer dan 2000 Friese ondernemers.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.